miércoles, 5 de marzo de 2014

FECHAS IMPORTANTES

Estimados alumn@s:

Coneixement del medi: 
Com hem comentat a l'aula, aquest divendres vos faré una prova escrita per comprovar els vostres coneixements sobre el que hem vist de la unitat 6 abans que siga l'examen escrit el pròxim dimarts dia 11. A més, serà la recuperació oral de la unitat 15, cadascú la part que haja suspès, amb menys d'un quatre (part geografia,  institucions europees o ambdós).

Valencià: 
Hem treballat en  una sessió i mitja el gènere del teatre a classe preparant els vostres diàlegs en ​​grup, que representareu el proper dia 11, dimarts, i que finalitzarà demà. El dilluns, baixarem a informàtica perquè pugueu passar vostre treball a ordinador, i així dimecres un responsable de l'equip em lliurarà una còpia, encara que tots tingueu la mateixa feina. No oblideu portar-vos un pen-drive, o podeu enviároslo al vostre compte de correu electrònic si disposeu d'un. Valoraré tant l'expressió oral com l'escrita (a ordinador, tenint en compte les normes de lliurament)



Estamos fianlizando el trimestre, y por ello insisto en que si estudiáis diariamente, luego os toca solo repasar, de ahí la importancia de una buena planificación de vuestro tiempo.
ÁNIMO!!!! RECORDAD, JUST DO IT;)